Sponsor worden?

Word sponsor van Rap en Snel!

Rap en Snel is een bloeiende gymnastiekvereniging met ruim 250 leden. Op dit moment veranderen we van klassieke turnvereniging naar een meer ondernemende vereniging met een breed aanbod in bewegen voor zowel jong als oud. Het succesvol toevoegen van freerunning aan ons aanbod is daar een mooi voorbeeld van, maar ook de actieve samenwerking met bijvoorbeeld de BSO’s in Groenlo & Ravott’n.

Plezier in bewegen staat altijd voorop.

Als vereniging hebben we de missie om een breed aanbod in disciplines aan te bieden, waarbij elke sporter/turner op eigen niveau plezier kan beleven aan een sportvorm die aansluit bij zijn of haar behoefte. Om deze vernieuwing zo goed mogelijk door te kunnen voeren is sponsoring voor Rap en Snel van groot belang. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen en extra sport- en spelactiviteiten voor leden organiseren. Hierbij staat plezier in bewegen altijd voorop.

Door het sponsoren van onze vereniging draag je uit maatschappelijk betrokken te zijn en ondersteun je sport en beweging in onze regio voor zowel jong als oud.

Ondersteun sport en beweging in onze regio

Wij bieden een aantal sponsormogelijkheden. Van het sponsoren van een vast bedrag per jaar tot maatwerksponsoring van bijvoorbeeld een van onze activiteiten, trainingspakken of ons clubblad. 

Wil je sponsor worden van onze vereniging of wil je meer informatie over de sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op via e-mailadres: info@rapensnel.nl.