Ouder en Kindgym

Klimmen en klauteren samen met je kleintje

Speciaal voor de allerkleinsten is er  ouder en kindgym. Peuters die zelfstandig kunnen lopen tot en met 2,5 a 3 jaar kunnen samen met een van hun ouders (grootouders of oppas) komen klimmen, klauteren, springen, en rollen.

Beweegdiploma
De lessen worden gegeven volgens de principes van het beweegdiploma. Dit houdt in dat de gymzaal iedere les vol uitnodigende situaties staat waarbij het kind en de ouder worden uitgedaagd om allerlei bewegings-vormen op speelse wijze uit te voeren. Door samen te bewegen bouw je een andere band op met je kind en ontstaat er meer plezier in bewegen.

Voorbereiden op de ‘grote’ gym
De ouder en kindgym is een goede voorbereiding op de peutergym. Dit is de ‘grote’ gym waar peuters, die dat durven, zonder hun ouder kunnen gaan gymmen. 

Contributie
Voor de ouder en kindgym hanteren we een ander contributietarief dan voor onze reguliere lessen. Dit omdat zowel begeleider als kind moeten worden ingeschreven en onder de verzekering van de KNGU vallen. Wij berekenen alleen contributie voor het kind maar deze is daarom wel hoger dan die van de reguliere lessen.

De les wordt gegeven door Celine Gebbink op zaterdagochtend van 8.45 – 9.30 uur in de gymzaal van ‘t Carillon.

Wil je een keertje proefdraaien met je kleintje? Meld je dan vrijblijvend aan voor een proefles.