Rap en Snel start met ‘Beweeg je fit’!

Fietsen en wandelen voor vijftigplussers

Gymnastiekvereniging Rap en Snel start vanaf 31 mei met ‘Beweeg je fit’ onder leiding van Jos Porskamp. Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor vijftigplussers die extra wil bewegen in een sociale omgeving.

De vereniging start aanvankelijk met een fiets- en wandelgroep. Iedere maandag kunt u aansluiten bij de fietsgroep. Op 31 mei zal de eerste groep van start gaan. Er wordt verzameld om 09.30 uur bij de Mattelier en vanuit daar kan er gekozen worden voor een fietsroute van 15 km of van 30 km. Daarnaast zal er iedere donderdagochtend een wandelgroep starten. Ook deze groep zal om 09.30 verzamelen bij de Mattelier om vanuit daar 5 of 10 km te wandelen.

Als u lid wordt dan kunt u met één lidmaatschap aan meerdere beweeggroepen binnen het ‘Beweeg je Fit’-aanbod deelnemen. Tijdens deze lessen zal er ook ruimte zijn om te overleggen over hoe fit u bent en hoe fit u wenst te worden, zodat we met u mee kunnen denken over het beweegniveau.

Jos Porskamp, die de groepen begeleidt, is tevens beweegmakelaar in de gemeente Oost Gelre. Mocht u wel willen bewegen, maar nog niet precies weten wat voor u een passende oplossing is, dan kunt u vrijblijvend contact met hem opnemen. U bent van harte welkom om keer een mee te doen.

Mail voor meer informatie naar info@rapensnel.nl of gebruik ons contactformulier via onderstaande knop.