Rap en Snel start met ‘Beweeg je fit’!

Fietsen en wandelen voor senioren

Gymnastiekvereniging Rap en Snel start vanaf 31 mei met ‘Beweeg je fit’ onder leiding van Jos Porskamp. Deze lessen zijn bedoeld voor senioren die extra willen bewegen in een sociale omgeving.

We starten aanvankelijk met een fiets- en wandelgroep. Iedere maandag kun je aansluiten bij de fietsgroep. Op 31 mei zal de eerste groep van start gaan. Er wordt verzameld om 09.30 uur bij de Mattelier en vanuit daar kan er gekozen worden voor een fietsroute van 15 km of van 30 km. Daarnaast zal er iedere donderdagochtend een wandelgroep starten. Ook deze groep zal om 09.30 verzamelen bij de Mattelier om vanuit daar 5 of 10 km te wandelen.

Als je lid wordt dan kun je met één lidmaatschap aan meerdere beweeggroepen binnen het ‘Beweeg je Fit’-aanbod deelnemen. Tijdens deze lessen zal er ook ruimte zijn om te overleggen over hoe fit je bent en hoe fit je wenst te worden, zodat we met je mee kunnen denken over het beweegniveau.

Jos Porskamp, die de groepen begeleidt, is tevens beweegmakelaar in de gemeente Oost Gelre. Mocht je wel willen bewegen, maar nog niet precies weten wat voor jou een passende oplossing is, dan kun je vrijblijvend contact met hem opnemen. Je bent van harte welkom om keer een mee te doen.

Mail voor meer informatie naar info@rapensnel.nl of gebruik ons contactformulier via onderstaande knop.