Nieuw logo voor Rap en Snel

Nieuw logo voor Rap en Snel

Het afgelopen jaar zijn we bezig geweest met de identiteit en toekomstbestendigheid van onze vereniging. Niet zomaar, wij zagen namelijk door de krimp in de regio elk jaar het ledenaantal iets afnemen. Een van onze speerpunten was daarom het anticiperen op verdere krimp. We veranderen langzaam van klassieke turnvereniging naar een ondernemende vereniging met een breed aanbod in bewegen voor zowel jong als oud. Deze transformatie vraagt om een nieuwe uitstraling. Met trots introduceren wij ons nieuwe logo. 

Logo Rap en Snel

Het succesvol toevoegen van freerunning aan ons aanbod is daar een mooi voorbeeld van de verandering die wij inzetten naar een ondernemende, breedtesport vereniging. Maar ook de actieve samenwerking met bijvoorbeeld de BSO’s in Groenlo & Ravott’n. 

In samenwerking met VormFactor

Om onze uitstraling weer volledig aan te laten sluiten bij onze vernieuwde identiteit, zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe website en met onze huisstijl. In samenwerking met Monique Wassink van Vormfactor hebben we ons nieuwe logo ontwikkeld.   

Plezier in bewegen

Ons nieuwe logo staat voor sport en saamhorigheid; het samen actief en in beweging zijn. Plezier hebben in beweging staat bij ons immers altijd voorop. Het maakt daarbij niet uit of je recreatief bij ons actief bent of in de selectie turnt. De sociale kracht van sporten vinden wij enorm belangrijk. Dat je makkelijker contacten leert leggen, je zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroot, leert samenwerken en leert omgaan met discipline. 

Het nieuwe logo maakt deel uit van de nieuwe huisstijl die onder meer terug te zien is op de nieuwe website van de vereniging: www.rapensnel.nl 

Het oude logo zal nog een tijdje zichtbaar blijven, onder meer op onze clubkleding. Wel kunnen wij alvast verklappen dat er weer een leuke clubkledingactie aankomt met ons nieuwe logo!