Groepsspringen

In seizoen 2012-2013 zijn we begonnen met een nieuwe discipline binnen Rap en Snel, namelijk groepsspringen. Dit is inmiddels een groot succes, daarom zullen er binnen Rap en Snel twee groepen blijven, een groep op de donderdagavond en een groep op de vrijdag avond. Donderdag is er een groep van 18.00 tot 19.00 uur voor springers vanaf 9 jaar, jongens en meisjes. Vervolgens is er een groep van 19.00 tot 20.30 uur voor springers vanaf ongeveer 13 jaar en ouder. Op vrijdag is er een groep voor alle leeftijden vanaf 9 jaar, jongens en meisjes. De groep is van 19.00-20.00 uur. Tevens is deze groep er voor springers die twee keer per week willen springen. Er worden ook wedstrijden aangeboden, hier mag je aan deelnemen maar dit hoeft niet. Je mag ook naar de trainingen komen om lekker te springen.

De afgelopen seizoenen hebben er verschillende spring teams meegedaan aan de groepsspringwedstrijden. Er zijn al veel podiumplekken behaald. Ook dit seizoen wordt er weer meegedaan met wedstrijden.

Naast de groepsspringwedstrijden zijn er ook nog individuele springwedstrijden. Hierbij spring je twee of drie sprongen die jij zelf het beste kan. Je mag uit vrijwel alles kiezen.

Lijkt het je leuk om ook lekker te springen? Dat kan op je eigen niveau vanaf 9 jaar. Alle jongens en meisjes zijn welkom. In de lessen zal er gewerkt worden aan onder andere een salto, maar een streksprong is ook erg belangrijk. Je kunt ook komen springen om bepaalde dingen te leren, die vervolgens bij het free runnen kunnen worden toegepast. Kom een keertje meedoen en vraag naar de mogelijkheden bij de leiding, Inez (donderdagavond) of Sofie (vrijdagavond).

Reacties zijn gesloten.