Zaterdag 30 juni aanstaande is het zo ver!

Het jubileum festival Rap en Snel barst los!

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur word je bij De Mattelier in Groenlo onder andere vermaakt door verschillende gymgroepen. Jongens, meisjes, jong en oud; ze zullen de show stelen met hun spetterende optredens! Dans, show, muziek en acrobatiek vullen de verschillende podia. Ook zal Mik Lamers, voormalig turner van Rap en Snel en inmiddels meedraaiend op Nederlands niveau, enkele van zijn kunsten vertonen.

En, alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook gezorgd voor ander vermaak; Spring je energie er uit op de springkussens, laat je schminken, laat een veertje in je haren plaatsen of laat je haar vlechten. Voel je je mooi en wil je dit vast laten leggen door een professionele fotografe? Dat kan! Sjoukje Geelink van Lo en Co creëert een hoekje waarin ze jou kan laten stralen op de gevoelige plaat.

Tezamen met medewerkers van Humanitas kun je creatief aan de slag of lekker chillen. Doe je ook nog mee aan de ballonnenwedstrijd?! Uiteraard kun je een hapje en een drankje bestellen, hiervoor hoef je niet naar huis. Kortom; genoeg om je een ochtend, middag of de gehele tijd goed te vermaken. Op vertoon van jouw festivalbandje kun je de hele dag in- en uitlopen. Let wel op: vol is vol, dan zou het kunnen dat je even moet wachten tot je weer naar binnen mag.

Heb je de voorverkoop gemist en ben je nog niet in het bezit van een toegangsbewijs? Geen nood: aan de deur zijn de bandjes ook te koop: 0 t/m 12 jaar: 2 euro, 13 jaar en ouder: 5 euro.
Laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn; graag tot de 30e juni!

Reacties zijn gesloten.