Verslag gymkamp 2014

Beste lezers en lezeressen,

Het gymkamp 2014 ligt al weer achter ons. Op 5 september rond 18.00 uur vertrokken we groepsgewijs met de fiets van Groenlo naar de Scouting te Lichtenvoorde.

Het thema van het kamp was dit jaar Hawaii. Tijdens het kamp stond alles dan ook in het teken van Hawaii. De verschillende groepen hadden mooie namen bedacht. De competitie zat er ook goed in, op sportieve wijze wel te verstaan. Van korte spelletjes tot een heuse zeskamp en een smokkeltocht.

Goed eten hebben we ook gedaan, pizza op de vrijdagavond, fruit, een heuse BBQ en patat met een frikadel. Op de zaterdag waren we in de ochtend naar het centrum van Lichtenvoorde gefietst met zijn allen voor een spannende Vossenjacht.

Kortom een geweldig geslaagd kamp. Temeer omdat we voor het eerst naar een andere locatie zijn gegaan en dat is altijd wel spannend. We hebben ook veel plezier gehad van de brandwacht die ’s nachts over ons waakte. Daarvoor een woord van dank.

Op zondagmiddag rond 16.00 uur zijn we teruggefietst naar Groenlo, vermoeid en voldaan. Ook het bestuur van de Scouting Bernardus willen we bedanken voor de geboden ruimte. Verder dank aan de EMTE die voor het (gesponsorde) fruit heeft gezorgd.

Niet in de laatste plaats een dankwoord aan alle (hulp)leiding, de posten tijdens het fietsen en alle vrijwilligers, die zich hebben ingezet om het gymkamp van 2014 tot een succes te maken. Het volgende kamp is over twee jaar en we hopen ook dan weer op een geweldig kamp voor de jonge leden van Rap en Snel.

Bekijk de foto’s

Reacties zijn gesloten.