Vera, Tessa & Lily van RAP&SNEL op ½ NK Acrogym

Zondag 6 mei staan Vera, Tessa & Lily op het ½ NK Acrogym. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door TurnOss en is in sporthal de Rusheuvel in Oss. De wedstrijd van de dames begint om 14:00 uur en om 18.15 uur staat de prijsuitreiking gepland.

Vera, Tessa & Lily hebben deze wedstrijd weten te bereiken door drie zeer sterke voorrondes te draaien. Bij de twee plaatsingswedstrijden lieten ze zeker een groei zien ten opzichte van vorig jaar en hebben ze zich vol overtuiging weten te plaatsen voor het ONK (Oost Nederlands Kampioenschap). Het is toch knap dat de dames dit mooie resultaat weten neer te zetten, ondanks dat ze maar twee uurtjes per week samen trainen. De overige teams trainen, bijna allemaal, minstens twee of meerdere keren per week en soms zelfs in een turnhal. Daarom is deze prestatie nog specialer te noemen!

Tijdens het ONK zetten de dames weer twee sterke oefeningen neer en wisten hiermee het limiet te behalen en zo een ticket voor één van de beide ½ finales te bemachtigen. Op 6 mei is het zo ver en reizen Vera, Tessa & Lily af naar Oss. Het zal een zware wedstrijd worden, want van de ruim 25 teams gaan er maar 4 teams door naar het NK in AHOY Rotterdam. Desondanks geven Vera, Tessa & Lily de moed niet op en gaan ervoor om hun beste oefeningen hier te tonen!

De wedstrijd is voor de thuisblijvers LIVE te volgen via het YouTube kanaal van AcrogymTV. De eerste oefening van Vera, Tessa & Lily, de tempo oefening, zal hier rond 14:00 uur worden uitgezonden en rond 16:00 uur volgt hun balans oefening.

Reacties zijn gesloten.