Vera, Tessa & Lily (RAP&SNEL Groenlo) stralen op ½ NK Acrogym

Zondag 6 mei was het dan eindelijk zo ver, Vera, Tessa & Lily mochten hun oefeningen laten zien op het ½ NK Acrogym. Deze wedstrijd werd georganiseerd door TurnOss en was in sporthal de Rusheuvel in Oss. De dames mochten deze wedstrijd beginnen met hun tempo oefening en drie blokken later stonden ze op de wedstrijdvloer met hun balans oefening.

Vera, Tessa & Lily deden deze wedstrijd mee als Damesgroep C-Niveau en dat ze op deze wedstrijd mochten staan was voor hen al een grote overwinning. Wat de uitkomst van deze wedstrijd ook zou zijn, de dames waren erg trots op elkaar en dat ze dit toch maar gewoon even hadden geflikt met maar twee uur trainen in de week! Voor de 31 teams waren er maar 4 NK-Tickets dus de kans dat ze door zouden gaan was vooraf erg klein. Desondanks begonnen ze de wedstrijd met veel plezier en draaiden een bijna perfecte tempo oefening. Helaas was er een val bij een individueel element, gelukkig vond de jury dat het element wel gemaakt was en dat scheelde toch nog enkele minpunten.

Op naar oefening nummer twee, de balans oefening. Deze oefening verliep nagenoeg perfect, op een klein tijdsfoutje na. Tijdens beide oefeningen lieten Vera, Tessa & Lily zien dat ze veel plezier hadden samen en dat straalden ze ook zeker uit. Na de laatste oefening kwamen toch wel de tranen omdat de dames wisten dat dit hun laatste wedstrijd zou zijn. Vera gaat namelijk stoppen met de acrogym, na vele jaren plezier, meerdere successen en hoogtepunten. Tessa en Lily blijven nog wel samen een team, om zo hun tienjarig jubileum vol te maken volgend seizoen, dus voor hen op naar seizoen 2019!

Voor de Acroafdeling van RAP&SNEL Groenlo was dit de laatste acrowedstrijd. Alle meiden gaan zich nu focussen op de jubileum viering op 30 juni in de Mattelier!

Reacties zijn gesloten.