Unive Gymgala 2017

Hallo Rap en Snellers!

In de maand december wordt er door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gym Unie) weer een gymgala georganiseerd. Ontmoet hier je helden en kom naar het grootste gymsportspektakel van Nederland. Turnen, Acrobatiek, Springen wordt er op topsportniveau getoond in een hele diverse show, die leuk is voor jong en oud! Dit jaar vindt het evenement weer plaats in het Ziggo Dome en het beloofd een fantastische show te worden.

Net als vorig jaar kan jij, als lid van Rap en Snel, weer met de vereniging mee naar dit gala! Het onderwerp van de show is dit jaar ‘A touch of Gold’. Omdat het voorgaande jaren een groot succes was, proberen we er dit jaar weer bij te zijn!!

Rap en Snel wil een bus huren, om op vrijdagochtend 29 december 2017 naar het gala in het Ziggo Dome in Amsterdam te gaan. Als jouw vader en/of moeder ook mee willen, dan kan dat! Helaas is het niet mogelijk om broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes mee te nemen. Voor de leden jonger dan 12 jaar, is het verplicht dat er een ouder/begeleider mee gaat.

Belangrijk: Het huren van een bus is rendabel bij een opgave van ± 50 personen. Bij minder aanmeldingen zullen auto’s ingezet moeten worden en zal er een beroep gedaan worden op ouders die zouden kunnen en willen rijden. Laten we er samen dus voor zorgen, dat er genoeg opgaven binnen komen, zodat we met één bus een gezellig uitje kunnen maken!

We gaan dit jaar weer naar de middagshow, deze begint om 13.00 uur. We zullen dus niet heel laat in de avond terug zijn. Voor aanvang van de show is er weer een beweegplein. 2 uur voor de show kun je je uitleven op gym-, turn-, spring- en danstoestellen.

Maximale kosten:

Voor alle leeftijden kosten de kaarten tussen de €25,00 (4e rang) en €35,00 (3e rang). Wanneer de inleverdatum voorbij is, kan er gekeken worden in welke rang nog de meeste kaarten bij elkaar te bestellen zijn. De kosten voor de bus zullen rond de €10,00 zijn (afhankelijk van het aantal opgaven).

Deze prijzen zijn onder voorbehoud. De exacte kosten weten we pas als alle opgaven binnen zijn.

Wil je mee naar het gymgala?
Geef je dan voor zondag 29 oktober 2017 op via de Rap & Snel site, daar vind je een invulpagina om je aan te melden. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je op te geven, want de kaarten worden dan besteld.

Hopelijk tot op het Univé Gymgala!

Namens,

Het Jeugdbestuur

Reacties zijn gesloten.