UPDATE: Unive Gym Gala 2018

UPDATE: Wij willen dit jaar graag de bus vullen, daarom kunnen er vanaf nu ook broertjes en zusjes mee! Opgave kan gedaan worden t/m 21 oktober 2018.

Hallo Rap en Snellers!

In de maand december wordt er door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gym Unie) weer een gymgala georganiseerd. Ontmoet hier je helden en kom naar het grootste gymsportspektakel van Nederland. Turnen, Acrobatiek, Springen wordt er op topsportniveau getoond in een hele diverse show, die leuk is voor jong en oud! Dit jaar vindt het evenement weer plaats in het Ziggo Dome en het beloofd een fantastische show te worden.

Net als vorig jaar kan jij, als lid van Rap en Snel, weer met de vereniging mee naar dit gala! Het onderwerp van de show is dit jaar ‘A touch of Gold’. Omdat het voorgaande jaren een groot succes was, proberen we er dit jaar weer bij te zijn!!

Rap en Snel wil een bus huren, om op zaterdagochtend 29 december naar het gala in het Ziggo Dome in Amsterdam te gaan. Als jouw vader en/of moeder ook mee willen, dan kan dat! Helaas is het niet mogelijk om broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes mee te nemen. Voor de leden jonger dan 12 jaar, is het verplicht dat er een ouder/begeleider mee gaat.

Belangrijk: Het huren van een bus is rendabel bij een opgave van ± 50 personen. Bij minder aanmeldingen zullen auto’s ingezet moeten worden en zal er een beroep gedaan worden op ouders die zouden kunnen en willen rijden. Laten we er samen dus voor zorgen, dat er genoeg opgaven binnen komen, zodat we met één bus een gezellig uitje kunnen maken!

We gaan dit jaar weer naar de middagshow, deze begint om 13.00 uur. We zullen dus niet heel laat in de avond terug zijn. Voor aanvang van de show is er weer een beweegplein. 2 uur voor de show kun je je uitleven op gym-, turn-, spring- en danstoestellen.

Maximale kosten:
Voor alle leeftijden kosten de kaarten tussen de €25,00 (4e rang) en €35,00 (3e rang). Wanneer de inleverdatum voorbij is, kan er gekeken worden in welke rang nog de meeste kaarten bij elkaar te bestellen zijn. De kosten voor de bus zullen rond de €10,00 zijn (afhankelijk van het aantal opgaven). Deze prijzen zijn onder voorbehoud. De exacte kosten weten we pas als alle opgaven binnen zijn.

Wil je mee naar het gymgala?
Geef je dan voor zondag 14 oktober per e-mail: jeugdbestuur@rapensnel.nl
Na deze datum is het niet meer mogelijk om je op te geven, want de kaarten worden dan besteld.

Wanneer je je opgeeft, geef dan even de volgende dingen aan:
– Gaat je vader OF moeder mee
– Gaan je vader EN moeder mee
– Het totale aantal personen dat je opgeeft
– Het telefoonnummer waarop jij of je ouders het best bereikbaar zijn
– Of je ouders eventueel kunnen rijden, wanneer het niet lukt om een bus vol te krijgen

Hopelijk tot op het Univé Gymgala!

Namens het Jeugdbestuur van Rap en Snel

Reacties zijn gesloten.