Unive Gym Gala 2015

Hallo Rap en Snellers!

In de maand december wordt er door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gym Unie) weer een gymgala georganiseerd. Net als vorig jaar kan jij, als lid van Rap en Snel, weer met de vereniging mee naar dit gala! Op de website (www.univegymgala.nl) is alvast te zien wat het onderwerp van de show is dit jaar. Het belooft weer een groot spektakel te worden! Omdat het vorig jaar een groot succes was, proberen we er dit jaar weer bij te zijn!!

Rap en Snel wil een bus huren, om op zaterdagavond 19 december naar het gala in Almere te gaan. Als jouw vader en/of moeder ook mee willen, dan kan dat! Vul dit dan ook in op onderstaand strookje. Helaas is het niet mogelijk om broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes mee te nemen.
Voor leden jonger dan 10 jaar is het wenselijk dat een ouder/begeleider meegaat.

Belangrijk: Het huren van een bus is rendabel bij een opgave van ± 50 personen. Bij minder aanmeldingen zullen auto’s ingezet moeten worden en zal er een beroep gedaan worden op ouders die zouden kunnen en willen rijden. Laten we er samen dus voor zorgen, dat er genoeg opgaven binnen komen, zodat we met één bus een gezellig uitje kunnen maken!
Houdt er rekening mee, dat we in de middag vertrekken en ’s avonds laat pas weer thuis zijn. (Aanvang van het gala is om 20.00 uur, daarvoor is er nog een beweegplein)

Maximale Kosten:
alle leeftijden
 25,00  euro per kaart & de buskosten á ±  €10,-  → totaal: €35,00,-*
* deze prijzen zijn onder voorbehoud. We hopen natuurlijk op een leuke korting, maar kunnen nog niets beloven! (exacte kosten weten we pas als alle opgaven binnen zijn).

Wil je mee naar het gymgala?
Geef je dan voor zaterdag 28 november op via onze site http://www.rapensnel.nl/aanmelden-unive-gym-gala-2015. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je in te schrijven, dit om dat dit jaar de plaatsen op nummer gaan.

Reacties zijn gesloten.