Top weekend voor acro Rap en Snel

Afgelopen zaterdag heeft Rap en Snel deelgenomen aan de  tweede voorronde acro D-E niveau in Eibergen. De meiden kwamen met een gouden- en een zilveren  medaille terug naar Groenlo. Ook hebben alle zes koppels zich weten te plaatsten voor de regio finale op 7 maart in Hattem.

In de ochtendwedstrijd waren de E niveau koppels aan de beurt, er is in deze categorie ontzettend veel concurrentie, bij de dames paren doen er maar liefst 28 koppels mee, en bij de damesgroepen zijn er 22 groepen.

Senioren damesgroepen E niveau
Helaas voor Ilja Nijenhuis, Indy Wolberink en Merlijn Reijerink deze keer geen wedstrijd, omdat Indy haar pols op twee plaatsen heeft gebroken. Ze hebben zich echter wel weten te plaatsen voor de regiofinale op basis van hun vorige wedstrijd. Karlijn Krabbenborg, Marlien Schuurman en Sem Brockotter behaalden een mooie 7e plaats met 24.850 punten en zijn Xenna Mighelbrink, Lotte te Veluwe en Lisa Schukkink op een 8e plaats geëindigd met 24.650 punten.Ook deze twee damesgroepen zijn door naar de regiofinale.

Senioren dames duo E niveau
Tessa Wiggers en Celine Gebbinck zijn met 22.250 punten op de 26e plaats geëindigd, de 25e plaats voor koppel Daphne Aarnink en Roos Lammers met 22.600 punten, helaas onvoldoende punten om verder door te stromen naar de regiofinale.

In de middagwedstrijd was het de beurt aan D niveau, ook daar was ontzettend veel concurrentie en de punten lagen erg dicht bij elkaar. Bij de dames groepen deden maar liefst 13 koppels mee en bij de damesparen 14 koppels.

Senioren damesgroepen D niveau
Damesgroep Vera Jans, Tessa Jans en Lily van Dijk zijn op een verdiende 2e plaats geëindigd, een  perfecte oefening die als laatste van de damesgroepen werd getoond aan de jury. Hun score is 25.800 punten, 0.150 minder dan de nummer één. Zeer verrassend, maar ook zeer verdiend deze zilveren medaille! De damesgroep Nathalie, Eline Nijenhuis en Lieke Hoffman hebben zich ook flink verbeterd ten opzichte van hun vorige wedstrijd met een mooie 6e plek. Beide damesgroepen zijn door naar de regiofinale.

Damesparen D niveau
Noelle en Marjolein Nijhuis hebben echt een top wedstrijd gedraaid en deze is beloond met een gouden plak. Met 25.900 punten was dit een zeer verdiende 1e plaats. Ook voor dit damespaar een plekje in de regiofinale.

Volgende week is de laatste voorronde in Doetinchem en daar nemen nog 3 koppels van Rap en Snel deel aan de wedstrijd.

Reacties zijn gesloten.