Succesvolle verkoop Chocolade letter actie Rap en Snel 2017

Zoals ieder jaar rond Sinterklaas gaan de leden van Rap & Snel weer op pad voor de verkoop van heerlijke melk en pure chocolade letters aan familie, vrienden en buren.  Dit heeft geresulteerd in een verkoop van in totaal 2480 letters!

De succesvolle verkoop van het  aantal verkochte letters is mede mogelijk gemaakt door Vion Groenlo BV. Zij hebben in totaal 640 letters van ons gekocht. Van de opbrengst van deze actie kunnen we als vereniging weer leuke dingen doen.  Ook dit jaar hebben we gekeken wie de topverkopers zijn om deze leden een extra beloning te geven voor hun verkoop prestaties.  Dat waren dit jaar de zussen Britt en Kim Reijerink en Milou Reinders.

De bestelde letters konden op 25 november door de leden worden opgehaald bij ijssalon Wissink. Waar normaal de bolletjes ijs worden geschept was nu een aantal leden van de activiteiten commissie druk met het uitdelen van de letters.

Namens de activiteitencommissie willen we iedereen bedanken voor zijn/haar inzet en een speciaal bedankje aan de Vion Groenlo BV, natuurlijk Bakkerij Wissink voor het wederom maken van de heerlijke chocolade lekkernij  en de vrijwilligsters die mee geholpen hebben bij het inpakken van de letters.

Reacties zijn gesloten.