Stef Reusen neemt afscheid als voorzitter van Rap en Snel

Na 10 jaar voorzitter van Rap en Snel te zijn geweest, legt Stef de voorzittershamer neer. Op de achtergrond zal hij nog actief blijven bij o.a. sponsoractiviteiten. In 2006 is Stef officieel aangesteld als voorzitter van de vereniging. Het jaar ervoor heeft Stef al enige tijd mee gedraaid als voorzitter, dus al met al heeft hij de vereniging een kleine 11 jaar geleid.

stef_reusen

Wanneer we Stef vragen hoe hij in het bestuur is gekomen, zegt hij dat hij hiervoor gevraagd is omdat zijn dochter Sofie bij de selectie zat. Een aantal keren heeft hij het afgehouden, maar na een vergadering te hebben bijgewoond heeft hij toegezegd voorzitter te willen zijn. Tijdens zijn voorzitterschap zijn er verschillende dingen de revue gepasseerd. Zo heeft hij twee jubilea meegemaakt, het 80 en het 85-jarig jubileum. Deze zijn beide groots gevierd door middel van een uitvoering.

Stef, of eigenlijk Reusen Administratie- & belastingadviseurs, is hoofdsponsor van de vereniging. Tijdens het 50-jarig jubileum van zijn kantoor heeft een kleine delegatie van de turnselectie en acrogroepen een demonstratie gegeven. Op de site van Reusen staat een mooie foto van de presentatie van de turn- en trainingspakken.

Als vereniging kunnen wij terug kijken op een mooie periode onder zijn leiding.

Reacties zijn gesloten.