Springwedstrijd voor de jeug springers van Rap & Snel

Zes jeugddames van Rap & Snel hadden zaterdag 13 april een individuele springwedstrijd. Het was nog even spannend of ze op tijd aan zouden komen i.v.m. een file, maar uiteindelijk waren onze toppers toch op tijd. Silver, Esmee, Jill, Sanne en Keala mochten het spits afbijten op het onderdeel airtrack in het C-niveau. Dit ging bij alle 5 meiden heel goed en Esmee heeft zelfs de mooie serie loopoverslag arabier flickflack gedaan en Jill liet een ook een mooie serie zien namelijk: overslag radslag gevolgd door een radslag op 1 arm.

Daarna was het de beurt aan Lot die uitkwam in het D-niveau. Op het onderdeel trampoline kast heeft ze een hele mooie ophurken streksprong af aan de jury laten zien. Ondanks dat in het Marianum een plankoline ontbreekt, hebben alle zes de dames het toch heel goed gedaan op dit toestel. Het was eerst wel nog even puzzelen welke sprongen er gesprongen zouden worden. Keala heeft zelfs op deze lastige plankoline een erg mooie overspreiden laten zien.

Op de mini trampoline hebben Sanne en Jill een mooie salto halve draai laten zien en Esmee heeft drie keer een salto gesprongen waarbij ze alle keren stick-it geland waren. Dit betekend dat ze na de sprongen direct mooi stil staat op de mat. Op het laatste onderdeel van de C dames, mini trampoline pegasus, ging bij Silver de ophurken hurksprong af erg goed en heeft deze dan ook stick-it geland. Al met al een hele geslaagde dag met top resultaten. Alleen door het grote deelnemersveld hebben we helaas geen medailles mee naar huis mogen nemen.

Reacties zijn gesloten.