Sponsoring

Sponsoring bij Rap en Snel

“Ambitie en Plezier”

Rap en Snel is een actieve gymnastiekvereniging en speelt als grootste binnensportclub van Groenlo een belangrijke rol in de Groenlose gemeenschap. We hebben ruim 300 leden in de leeftijd vanaf 2,5 jaar. Naast ambitie staat plezier voorop. Zelfvertrouwen, motivatie en plezier dragen immers bij aan prestatie. We hebben diverse groepen: acrogym, selectiegroepen, springgroepen, recreanten jongens en meisjes, jumpingboys, conditietrainingen voor dames en heren. We bieden ruimte voor zowel recreatief als prestatiegym. De basis hiervoor leggen we bij de jeugd. Al vanaf jonge leeftijd krijgen ze de gelegenheid om met de selectiegroepen mee te trainen en hun talenten te ontdekken.

Kinderen en volwassenen sporten met veel plezier bij Rap & Snel. Dat doet ons ook plezier. Het bestuur, de trainers en vrijwilligers doen er alles aan om dit samen te kunnen blijven doen. Maar met alleen ondersteuning van ouders bij evenementen zijn we er nog niet. Rap & Snel is een ambitieuze club die zich graag verder wil ontwikkelen. Om dit te realiseren hebben we ook financiële middelen nodig. Het afgelopen jaar heeft het bestuur de contributie moeten verhogen. Maar voor de toekomst willen we graag ook andere bronnen aantrekken om ons hierin te ondersteunen. Daarom zijn we actief aan de slag gegaan met een sponsorcommissie. Wij stellen hen in dit schrijven graag aan u voor.

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie bestaat uit Pascalle Ressing, Margreet Rave en Judith Geurkink. Alledrie bij de club betrokken vanwege turnende dochters. Zij gaan potentiele sponsors benaderen om een steentje bij te dragen om zo mee te bouwen aan de ontwikkeling van de vereniging. Pascalle, Margreet en Judith: “Wij zien onze dochters met veel plezier naar de lessen gaan en willen als ouder graag actief betrokken zijn. We zien bij andere verengingen echter ook zaken die door Rap & Snel nog niet zijn opgepakt. Zoals het aantrekken van sponsoren. En dat terwijl Rap & Snel de grootste binnensport vereniging van Groenlo is. Een gemiste kans waar wij graag iets mee willen doen. We geloven er in dat kansen dichtbij liggen. Daarom doen wij ook een beroep op alle ouders en op betrokken bedrijven uit Groenlo en omgeving. Heb je zelf een bedrijf of werk je bij een bedrijf dat maatschappelijk betrokken is? Neem dan eens contact met ons op (sponsoring@rapensnel.nl), wij gaan graag eens in gesprek”.

Sponsorvisie
Onze sponsorvisie staat in het teken van de jeugd en verdere professionalisering van een ambitieuze en betrokken club. Om onze ambities verder te realiseren hebben wij financiële middelen nodig. Uiteraard dragen de leden hun steentje bij met hun contributie. Deze zijn echter niet toereikend. Het niveau van onze turnsters wordt steeds hoger waardoor er meer materiaal nodig is om te groeien in moeilijkheidsgraad. Binnen onze sponsormogelijkheden is er voor elke bijdrage een plek te vinden. We zijn blij met elke bijdrage die ons helpt onze ambities te realiseren! Elke sponsor is voor ons belangrijk. Zij helpen ons immers mee om onze club draaiende te houden. Alle financiële middelen komen ten goede aan zaken die nodig zijn om met plezier te kunnen genieten van de gymsport.

Motieven voor een sponsor kunnen zijn

 • Lokale maatschappelijke motieven (investeren in de jeugd, belang van turnen in Groenlo)
 • Het verhogen van uw naamsbekendheid (d.m.v. reclame uitingen op kleding of materiaal, advertenties)
 • Persoonlijke motieven (steun van familie, vrienden of kennissen)

Wat is er mogelijk?
Draagt u Rap en Snel een warm hart toe en wilt u onze ambitie ondersteunen? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan:

 • Advertentie in clubblad
 • Vermelding als sponsor op de website
 • Kledingsponsor trainingspakken
 • Kledingsponsor trainerskleding
 • Materiaalsponsor, vermelding van naam op nieuw aan te schaffen toestellen
 • Naamsvermelding tijdens evenementen d.m.v. bijvoorbeeld een reclamebord of “sponsor xxxx gymwedstrijden”
 • Speciale actie tijdens het jubileumjaar
 • Vrijwillige bijdrage

Wilt u op een andere manier sponsoren? Ook dat kan. Of wilt u meer weten? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Reacties zijn gesloten.