Resultaat eieractie Rap en Snel 2015

Rap en Snel heeft ook in 2015 weer de jaarlijkse Eieractie gehouden. De inspanning van de leden heeft weer geleid tot de verkoop van vele eieren. De opbrengsten komen dit jaar ter beschikking voor de algemene middelen. Er zijn dit jaar 1020 doosjes verkocht en dat is ongeveer gelijk aan vorig jaar.  In totaal zijn er dus 10.200 eieren verkocht!

Zoals elk jaar hebben we ook nu wat extra aandacht voor de superverkoopster. Dit jaar was dat Fleur Koppelman met 63 doosjes, vandaar dat zij is beloond met een extra presentje.

Fleur Koppelman

Fleur Koppelman

Natuurlijk heeft elk kind dat eieren verkocht ook een kleinigheidje gekregen. Dit jaar een chocolade eitje. Als laatste wil Rap en Snel iedereen bedanken die ook nu weer heeft bijgedragen aan het succes van de Eieractie. Naast allen die eieren hebben gekocht, zijn dit de (jeugd)leden en het ‘team’ dat heeft gezorgd dat alles weer keurig werd georganiseerd.

De 90 kratten hebben we dit jaar kunnen lenen van supermarkt EMTÉ te Groenlo. Een bijzonder woord van dank aan de inpakkers, die ook dit jaar weer hun steentje hebben bijgedragen tijdens het inpakken bij Reijerink. Hopelijk kunnen wij volgend  jaar weer op uw steun rekenen.

Reacties zijn gesloten.