Rap en Snel 2x zilver bij Acro wedstrijd

Afgelopen zaterdag, 17 januari, zijn 8 koppels van Rap en Snel afgereisd naar Varsseveld voor hun eerste voorronde Acro wedstrijd. In de ochtend waren de E koppels.

Dames duo E Senior
In de categorie dames duo een 20e plaats voor Daphne Arink en Roos Lammers met 22.150 punten en een 25e plaats voor Tessa Wiggers en Celine Gebbink met 20.500 punten. Voor beide dames koppels was dit hun eerste Acro wedstrijd, en hier kan nog veel geleerd worden. Zelf waren de dames tevreden over hun oefening die 2.30 minuut duurde.

Dames groep E Senior
Bij de categorie dames groepen E niveau senior deden 3 koppels mee. Op een mooie 6e plaats eindigden Karlijn Krabbenborg, Sem Brockotter en Marlien Schuurman met 24.650 punten, de 8e plek was voor Ilja Nijenhuis, Merlijn Reijerink en Indy Woberink met 24.350 punten. De 12e plaats was voor Lisa Schukkink, Lotte te Veluwe en Xenna Miggelbrink met 23.650 punten.

Dames duo D
Op het podium voor een mooie 2e plaats Marjolein Nijhuis en Noelle met 25.250 punten. Het was een pittige wedstrijd en Marjolein en Noelle konden tevreden terugkijken op het verloop van hun oefening.

Dames groep D
Hier hadden we 2 deelnemende koppels en ook weer een podium plek, het was tot het laatst toe erg spannend. Zilver voor Tessa Jans, Vera Jans en Lily van Dijk met 24.900 punten. Super oefening gedraaid, met 1 klein foutje. Op een 6e plaats zijn geëindigd Nathalie, Eline Nijhuis en Lieke Hoffman met 24.200 punten. Een mooi resultaat omdat dit koppel een niveau omhoog is gegaan.

Reacties zijn gesloten.