Noëlle en Marjolein voor de 2e keer Gelders Kampioen

Afgelopen zaterdag heeft Rap en Snel deelgenomen aan de Gelderse Kampioenschappen acro D-E niveau in Hattem. Vijf koppels hebben deelgenomen aan deze wedstrijd. Twee koppels hebben zich rechtstreeks geplaatst voor de Oost Nederlandse Kampioenschappen op 21 maart a.s. in Winterswijk.

Noëlle en Marjolein Nijhuis zijn verdiend eerste geworden, ze hebben 20 koppels achter zich gelaten in de categorie dames duo D niveau, hun score is 25.500 punten. Dit duo is door naar de finale van Oost Nederland.

In de categorie dames groepen D niveau, gingen Tessa Jans, Vera Jans en Lily van Dijk met de zilveren medaille naar Groenlo terug. Hun oefening werd met 25.250 punten beloond door de jury, slechts 0.100 minder dan de nummer 1. Ook zij hebben zich geplaatst voor de finale van Oost Nederland.

Op de 11 de plek zijn Nathalie, Eline Nijhuis en Lieke Hoffman geëindigd, met 23.350 punten.

In een groot deelnemers veld van de damesgroepen E niveau zijn Sem Brockotter, Karlijn Krabbenborg en Marlien Schuurmans 11e geworden en staan eerste reserve. Hun score is 24.300 punten, helaas hadden de dames een tijdsfout in de oefening wat 0.300 punten kost. De 16e plek was voor Lisa Schukkink, Lotte te Veluwe en Xenna Miggelbrink met 23.750 punten.

Reacties zijn gesloten.