Goede resultaten voor jeugdteam Rap & Snel op groepsspringwedstrijd!

Zaterdag 17 oktober werd in sporthal Dalzicht te Oldemarkt een jeugdwedstrijd groepsspringen georganiseerd. Rap en Snel Groenlo deed mee met 1 jeugdteam, bestaande uit: Lieke Hoffman, Indy Wolberink, Kristel Schuurman, Kim Koldeweij, Linda Rootink, Liz Beugel en Mirthe Terbraak.

De wedstrijd begon voor het meidenteam op het onderdeel tumbling (lange mat). Hier wisten zij op een prima 12e plaats te eindigen in een sterk deelnemersveld met teams uit heel Gelderland en Overijssel. Op het tweede onderdeel plankoline-kast werd netjes gesprongen door de meiden. De uitslag van dit onderdeel is door het verkeerd invoeren van de punten nog niet bekend. Op het onderdeel airtumbling werden mooie series gesprongen en geturnd. Hier wisten de dames een 7e plaatst in de wacht te slepen. Op het onderdeel minitramp werd wederom erg netjes gesprongen en dit resulteerde in een 5e plaats. Het laatste onderdeel was minitrampoline-kast. Hier werd super gesprongen. De ene na de andere nette sprong kwam voorbij en dit was terug te zien in de uitslag. Op 0,3 punten na grepen de meiden net naast het podium en werden knap 4e.

De dames hebben erg hun best gedaan. Voor sommige meisjes was dit zelfs hun eerste groepsspringwedstrijd. Ook willen we Mieke van Vliet erg bedanken voor haar hulp in de aanloop naar en tijdens deze wedstrijd. Zaterdag 24 oktober reist er een team van Rap & Snel af naar Nieuwleusen. Hier wordt een groepsspringwedstrijd voor junioren georganiseerd waar zij aan gaan deelnemen.

Reacties zijn gesloten.