Ellen Rombout nieuwe voorzitter Rap en Snel

Vorige week ben ik aangesteld als voorzitter van Rap en Snel.  Zoals heel vaak het geval is, heb ik de vereniging als ouder leren kennen. Een leuke en vooral actieve vereniging. Dit zie je terug in hoeveelheid leden, betrokken leiding en vrijwilligers. Het zal vast even duren voordat ik de vereniging en jullie als leiding/vrijwilligers allemaal persoonlijk ontmoet. Om het voor jullie alvast wat gemakkelijker te maken wil ik wel kort iets over mezelf vertellen.

In het dagelijks leven ben ik de partner van Wibo Rombout en moeder van 2 kinderen, Storm (14) en Bloem (10). Opgegroeid in de achterhoek, maar natuurlijk ook ontdekt dat er meer is. Ik heb op verschillende plekken in het land gewoond. Uiteindelijk zijn we in 1999 in Groenlo komen wonen. Hier hebben we onze stek gevonden.

Ik heb ca. 20 jaar in de zakelijke dienstverlening gewerkt. Sinds 2009 werk ik als manager voor Kinderopvang Humanitas. De laatste 1,5 jaar o.a. als manager voor de locaties in Groenlo. De combinatie van wonen en werken in Groenlo maakt dat ik een redelijk breed netwerk heb opgebouwd. Bovendien voel ik me betrokken bij diverse maatschappelijke ontwikkelingen in Groenlo. Dit zorgt voor beweging in Groenlo en biedt ook weer kansen voor Rap en Snel. Ik hoop daarmee een waardevolle toevoeging aan het bestuur te zijn. Kortom, ik heb er zin in!

Reacties zijn gesloten.