Corona (update 2-4-2020)

De Nederlandse regering heeft op 31 maart de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verlengd. Dit betekent nog steeds dat er tot 1 juni geen (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd.

Het verbod om sporthallen open te stellen valt hier ook onder en nu in ieder geval tot en met 28 april. Wij als vereniging volgen dit beleid. Tot die tijd vinden er dus geen trainingen plaats.

Omdat we nog wel kosten maken als vereniging en de eieractie ook niet door is gegaan, hebben we besloten om in eerste instantie de contributie voor deze periode door te laten lopen, ondanks het langdurig stilvallen van de trainingen. Eventueel kunnen we u hierin t.z.t. tegemoetkomen, we zullen u hier van op de hoogte houden. We hopen dat u hiervoor begrip op kunt brengen.

Verder hebben wij besloten om de clubkampioenschappen van 4 juli 2020 te vervangen door een andere afsluiting, mede omdat er te weinig trainingstijd vooraf voor de leden is.
Het kamp daarentegen staat gepland op 4-5-6 september 2020.

Hopelijk zien we iedereen snel terug, tot die tijd wachten we af en volgen we het beleid van de overheid en de richtlijnen van het RIVM.

Mochten er weer veranderingen zijn, hoort u dit z.s.m. van ons.

Het bestuur van Rap en Snel

Reacties zijn gesloten.