Clubkampioenschap 2017

Op zaterdag 1 juli 2017 is het weer genieten in sporthal Den Elshof met het Clubkampioenschap van Rap en Snel Groenlo. Wie gaan er met de toestelprijzen vandoor en wie mogen zich de Clubkampioenen 2017 van Rap en Snel Groenlo noemen?

medailles

Dit jaar mogen ook jullie dochters laten zien wat zij kunnen! In de ochtend zal het Clubkampioenschap namelijk starten met een wedstrijd voor de recreanten meisjes. Zij zullen in verschillende leeftijdscategorieën worden ingedeeld en mogen mooie gymoefeningen tonen aan de jury. De aankomende weken zal tijdens de gymlessen dan ook hard worden geoefend op de toestellen brug, balk, lange mat en sprong.

Alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’, vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk welkom om de meisjes te bewonderen en aan te moedigen. Na de recreantenwedstrijd komen de wedstrijden voor de springgroepen, acrogym en selectie aan bod. Blijf dus gerust zitten om eveneens te genieten van deze wedstrijden.

Jullie dochter(s) aanmelden voor deelname aan de Clubkampioenschappen 2017? Dat kan via Aanmelden Clubkampioenschap 2017 tot en met zondag 20 mei. Om deze dag succesvol te laten verlopen stellen wij het zeer op prijs om beroep te kunnen doen op vrijwillige hulp. Lijkt het je als ouder leuk om te helpen tijdens dit leuke evenement? Geef je dan op via Aanmelden Clubkampioenschap 2017.

We hopen jullie allen te zien tijdens de Clubkampioenschappen van Rap en Snel Groenlo!

Reacties zijn gesloten.