Chocoladeletter actie 2018

Het is weer zover, tijd voor de chocoladeletteraktie van onze vereniging. Met de opbrengst kunnen we weer iets bijzonders doen, dit keer willen we nieuwe brug voor gebruik in het Marianum.

Vanaf nu kun je bij familie, vrienden en bekenden proberen zoveel mogelijk letters te verkopen. Op de verkooplijst vul je dan het aantal, de naam en het te betalen bedrag in. Er kan gekozen worden uit melk of pure chocoladeletters wil, die € 2,50 per stuk kosten (betalen direct bij opgave). Ze worden speciaal voor ons gemaakt bij Bakkerij Wissink.

De lijst met opgave lever je dan samen met het geld, in een gesloten enveloppe, uiterlijk 16 november weer in bij de leiding van je groep of bij Anne Konings, Molenaar 23.

De bestelde letters kunnen opgehaald worden op zaterdag 24 november in de IJssalon van Wissink tussen 10.00 uur en 12.30 uur.

Mocht er onverhoopt geen verkoper bij U aan de deur kloppen en U heeft toch zin in zo’n overheerlijke letter waarmee U Rap en Snel steunt, dan kunt U contact opnemen met het Secretariaat van Rap en Snel door een email te sturen naar secretariaat@rapensnel.nl.

We wensen jullie veel succes en hopen op een succesvolle aktie.

De Activiteitencomissie

Reacties zijn gesloten.