Chocoladeletter actie 2016

Het is misschien nog wat vroeg, maar november nadert en het is weer tijd voor de chocoladeletteraktie van onze vereniging. Met de opbrengst kunnen we weer leuke dingen doen voor de vereniging.

Vanaf vandaag kun je bij familie, vrienden en bekenden proberen zoveel mogelijk letters te verkopen. Op de verkooplijst lijst vul je dan het aantal, de naam en het te betalen bedrag in. Aangegeven kan worden of men melk of pure chocoladeletters wil.

De prijs van de chocoladeletters is € 2,50 en worden speciaal voor ons gemaakt bij Bakkerij Wissink.

De lijst met opgave lever je dan samen met het geld, in een gesloten enveloppe, uiterlijk 6 november weer in bij de leiding van je groep of bij Maria Jans, De Snieder 23.

De door jou bestelde letters kun je dan ophalen op zaterdag 26 november in de IJssalon van Wissink tussen 10.00 uur en 12.30 uur.

Mocht er onverhoopt geen verkoper bij U aan de deur kloppen en U heeft toch zin in zo’n overheerlijke letter waarmee U Rap en Snel steunt, dan kunt U contact opnemen met het Secretariaat van Rap en Snel door een email te sturen naar secretariaat@rapensnel.nl of te bellen naar 0544-465407.

We wensen jullie veel succes en hopen op een succesvolle aktie.

Reacties zijn gesloten.