Chocolade letter actie 2016 zeer geslaagd!

Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer de jaarlijkse chocolade letter actie gehouden. Vanaf begin november konden leden van Rap & Snel weer langs bij familie, vrienden, buren en bekenden om de letters te verkopen. Dat de leden hun best hebben gedaan is duidelijk, want met een resultaat van 2300 verkochte letters mogen we trots zijn op de verkopers, dat zijn er veel meer dan vorig jaar. Op zaterdag 26 november zijn de letters bij de ijssalon van Bakkerij Wissink uitgedeeld. Voor elke verkoper was er iets lekkers.

Mevrouw Greet Ebbers heeft bij het inpakken tevens een bosje bloemen ontvangen, omdat het de laatste keer was dat zij heeft geholpen bij het inpakken van de chocoladeletters. Jaren is zij hierbij betrokken geweest als ook bij het inpakken van de eieren. Tevens is zij nog trouw lid bij de damesconditietraining op de maandagavond.

img_6403

Op de foto v.l.n.r. Thea Reukers, Paula Cornelese, Wilhelmien Papen, Koen Wissink en Greet Ebbers. Met op de achtergrond de chocoladeletters die nog ingepakt moeten worden.

Dit jaar was er geen Top verkoopster, maar een Top verkoper, Mike Krabbenborg met in totaal 73 verkochte letters. Voor zjin inzet heeft hij een mooie attentie mogen ontvangen.

img_6406

Mike Krabbenborg

img_6409

Mike Krabbenborg

Namens Rap en Snel willen we iedereen bedanken voor zijn/haar inzet en een speciaal bedankje aan Bakkerij Wissink voor de fijne samenwerking.

Reacties zijn gesloten.