Buitenspeeldag 2016

Woensdag 8 juni wordt voor alle basisschoolkinderen, ’s middags tussen 14.30–17.00 uur, de jaarlijkse buitenspeeldag gehouden op de Maliebaan in Groenlo.

Kinderen kunnen, net als het afgelopen jaar, met een kano de gracht op, turnen op de tumblingbaan en voetballen in een bubbelbal! Handbal, tennis, voetbal, dansen, karate, noem maar op je kunt het deze middag doen. Ook kan er worden meegedaan aan een bootcamp activiteit of badminton.

Voor de kleintjes is er ook dit jaar weer een apart gedeelte ingericht: het Pindakaasplein met onder andere schminken en een springkussen. Er zal een goochelaar rondlopen die trucs uithaalt, je kunt op de foto met het fotokastje en een pony zal de kinderen meenemen voor een kleine tour. Als klap op de vuurpijl zal er dit jaar een caravan staan die beschilderd mag worden!

Uiteraard wordt er gezorgd voor wat te drinken en fruit en kan er geproefd worden van verse smoothies zodat er daarna weer naar hartelust gespeeld kan worden. Dankzij de belangeloze inzet van vele vrijwilligers, verenigingen en bedrijven kan ook dit jaar, onder de vlag van Prikkelz, weer een gevarieerd programma worden gepresenteerd.

buitenspeeldag_2016

Reacties zijn gesloten.