1x Goud, 2x Zilver en 3x Brons voor RAP & SNEL Acrogym

In november hebben vier collega-trainsters het idee opgevat om samen een onderlinge wedstrijd te organiseren, als voorbereiding op het komende seizoen. Deze wedstrijd ging tussen zes Acrogym groepen uit de regio. Ruurlo, Eibergen, Borculo, Lichtenvoorde, Varsseveld en natuurlijk RAP & SNEL waren aanwezig op deze gezellige maar lange middag.

RAP & SNEL nam deel in vijf van de tien categorieën en behaalde hier goede resultaten zo aan het begin van het seizoen. Dit jaar zal er, na een afwezigheid van een paar jaar, weer een C-Niveau team deelnemen aan de wedstrijd. Vera Jans, Tessa Jans & Lily van Dijk zullen gaan proberen om deel te nemen op dit niveau. De wedstrijd van afgelopen zondag was een mooie test. Helaas waren er bij de balans oefening twee tijdsfouten geconstateerd, maar de dames zetten een mooie tempo oefening neer. Met een mooie zilveren medaille op zak kunnen de dames zich gaan voorbereiden op de officiële plaatsingswedstrijden.

In het D-Senior nam er één team deel, welke bestond uit Noëlle & Maud Schuurmans. Er waren 3 andere tegenstanders, dus de kans dat je net naast het podium stond was zeker aanwezig, maar ze lieten een top oefening zien en zijn met een verschil van 0,316 op de nummer één tweede geworden. Maar met een score van boven de 25 punten belooft dit wat voor het komende seizoen.

Lisa Schukkink & Xenna Miggelbrink deden, net als Marjolein Nijhuis en Emma Hofstra, mee in de categorie Damespaar E-Senior. Lisa & Xenna draaiden een zeer goede oefening, en behaalden met een mooie score van precies 25,000 punten een derde plaats. Ook Marjolein & Emma lieten zien dat ze mee kunnen draaien op dit niveau. In de drukst bezette categorie (twintig tegenstanders) lieten de dames zien bij de beste 10 te horen en zijn op een mooie zevende plaats geëindigd.

Binnen de E-senior was er nog een andere discipline waar RAP & SNEL Groenlo aan deelnam, namelijk de Damesgroepen. Van de vier teams in deze categorie waren er drie teams afkomstig uit Groenlo, dus RAP & SNEL was verzekerd van twee van de drie medailles. Maxime Raben, Anouk Kok & Milou Reinders mochten zich winnaar van deze categorie kronen met een 0,50 punten voorsprong op de nummer twee. De bronzen medaille ging naar Karlijn Krabbenborg, Marlien Schuurmans & Robin Tilley, en met een zeer klein verschil (0,033) werden Eline Nijenhuis, Iris Eulink & Celine Gebbink helaas net vierde.

De laatste categorie waren de Damesgroepen in het E-Junior niveau. Hier deden voor RAP & SNEL Sem Brockotter, Lieke Hoffman & Noor Voshart aan mee. De jury heeft helaas wat tijdsfoutjes bij de dames geconstateerd wat natuurlijk wordt meegenomen in de score. Maar desondanks wisten de dames op het podium te komen en kregen ze het brons omgehangen.

Op 9 en 16 januari starten de D/E-Niveau teams met hun wedstrijden en op 23 januari is het de beurt aan het C-Niveau team voor hun allereerste plaatsingswedstrijd. Op naar een (hopelijk) succesvol seizoen!

IMG_5651

Reacties zijn gesloten.