Gymnastiekvereniging Rap en Snel Groenlo
Laatst bijgewerkt op 31 december 2014.    

Je bezoekt de oude site van Rap en Snel. De informatie op deze pagina wordt niet meer bijgewerkt en is mogelijk niet actueel.
Ga hier (terug) naar de nieuwe site.

80-jarig jubileum (2003)

Rap en Snel viert 80-jarig jubileum

Voor Rap en Snel staan er dit jaar heel wat leuke activiteiten op het programma. Zij bestaan namelijk 80 jaar. Afgelopen zaterdag was de eerst activiteit. Dit werd gevierd samen met de afsluiting van het seizoen 2007-2008. Er was voor alle jeugdleden iets leuks te doen. Alle kinderen kregen van de groepsleidsters een t-shirt van Rap en Snel.
De peuters en Kleuters hadden hun eigen onderdelen zoals klimmen, hindernisbaan, springkussen, schommels, schminken en er was een clown die leuke ballonnen maakte. De oudere kinderen hadden o.a. springkussens, pegasus, hindernisbaan, tafelvoetbal, een clown en schminken.
Om 10.45 was er een grote ballonnen wedstrijd voor alle kinderen. Het was een prachtig gezicht hoe alle gekleurde ballonnen de lucht in gingen. Na deze wedstrijd kon de volgende groep zich klaar maken voor de activiteiten. Alle kinderen waren erg enthousiast en vonden het erg leuk.
Mede dankzij alle vrijwilligers is het een fantastische ochtend geworden. Iedereen die meegeholpen heeft BEDANKT!!
In december zal Rap en Snel een uitvoering geven in Den Elshof ter gelegenheid van haar 80 jarige jubileum.

Bekijk de foto's


Jubileumjaar

Het 75-jarig jubileum van Rap en Snel was in 2003. Klik hier door naar de speciale pagina waarin u een verslag ziet en enkele impressiefoto’s.

Rap en Snel >> 80-jarig jubileum (2003)