Gymnastiekvereniging Rap en Snel Groenlo
Laatst bijgewerkt op 31 december 2014.    

Je bezoekt de oude site van Rap en Snel. De informatie op deze pagina wordt niet meer bijgewerkt en is mogelijk niet actueel.
Ga hier (terug) naar de nieuwe site.

Nieuws

Archiefwebsite

Geplaatst op 28 december 2014

Rap en Snel heeft sinds enige tijd een nieuwe website. Na 12 jaar ook actuele informatie bevat te hebben, dient deze (oude) site sinds vandaag alleen nog maar als archiefwebsite. Naast het oude nieuws en wedstrijduitslagen, zijn ook alle oude foto's direct zichtbaar en hebben ook het 75- en het 80-jarig jubileum (weer) een eigen pagina gekregen. Actuele informatie vindt u vanaf vandaag alleen nog maar via de nieuwe site.


Nieuwe website

Geplaatst op 11 oktober 2014

Rap en Snel heeft een nieuwe website. Vanaf seizoen 2014-2015 worden alle berichten op de nieuwe site geplaatst. Deze (oude) site wordt niet meer bijgewerkt. Omdat niet alle oude informatie overgezet wordt, blijft de oude (deze) site wel beschikbaar via www.rapensnel.nl/rens.


Gymkamp 2014

Geplaatst op 1 oktober 2014

Beste lezers en lezeressen,

Het gymkamp 2014 ligt al weer achter ons. Op 5 september rond 18.00 uur vertrokken we groepsgewijs met de fiets van Groenlo naar de Scouting te Lichtenvoorde.

Het thema van het kamp was dit jaar Hawaii. Tijdens het kamp stond alles dan ook in het teken van Hawaii. De verschillende groepen hadden mooie namen bedacht. De competitie zat er ook goed in, op sportieve wijze wel te verstaan. Van korte spelletjes tot een heuse zeskamp en een smokkeltocht.

Goed eten hebben we ook gedaan, pizza op de vrijdagavond, fruit, een heuse BBQ en patat met een frikadel. Op de zaterdag waren we in de ochtend naar het centrum van Lichtenvoorde gefietst met zijn allen voor een spannende Vossenjacht.

Kortom een geweldig geslaagd kamp. Temeer omdat we voor het eerst naar een andere locatie zijn gegaan en dat is altijd wel spannend. We hebben ook veel plezier gehad van de brandwacht die 's nachts over ons waakte. Daarvoor een woord van dank.

Op zondagmiddag rond 16.00 uur zijn we teruggefietst naar Groenlo, vermoeid en voldaan. Ook het bestuur van de Scouting Bernardus willen we bedanken voor de geboden ruimte. Verder dank aan de EMTE die voor het (gesponsorde) fruit heeft gezorgd.

Niet in de laatste plaats een dankwoord aan alle (hulp)leiding, de posten tijdens het fietsen en alle vrijwilligers, die zich hebben ingezet om het gymkamp van 2014 tot een succes te maken. Het volgende kamp is over twee jaar en we hopen ook dan weer op een geweldig kamp voor de jonge leden van Rap en Snel.

Bekijk de foto's


Nieuw bij Rap en Snel: Masters

Bijgewerkt op 8 september 2014
Geplaatst op 28 augustus 2014

Rap en Snel is een groep gestart genaamd Masters. We bieden een zeer gevarieerd sportprogramma. Zo komen er de diverse spellen aan bod zoals slagbal en volleybal, geven we bewegen op muziek, steps, aerobics maar ook buitenactiviteiten zoals nordic walking.
Voor deze groep, 'Masters' genoemd, is gymervaring geen vereiste. De lessen worden zo samengesteld dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan deelnemen. Het gaat om lekker bewegen en de gezelligheid van de groep. Sporten, op welk niveau dan ook, houdt je gezond maar je wordt er vooral fitter van. Niemand is te oud om sportief te bewegen. Ook niet om er mee te beginnen. Het is natuurlijk veel leuker om samen te sporten, je motiveert elkaar en het is ook nog eens gezellig.
Inmiddels zijn de eerste 3 gratis lessen geweest maar wij bieden u nog eens 3 gratis lessen aan na de zomervakantie! Wij starten weer op woensdag 17 september.

DatumThemaUitleg thema
woensdag 17 septemberPlay to game
Slagbal met hindernissen
In dit thema komen er verschillende spellen aan bod, je kunt hier denken aan: een circuit, korfbal, volleybal, voetbal, slagbal etc. Deze les gaan we aan de slag met slagbal met hindernissen.
woensdag 24 septemberMove on music
Steps
In dit thema gaan we bewegen op muziek, je kunt hier denken aan: aerobic, steps, bewegen met stokken op muziek. De les gaan we aan de gang met steps.
woensdag 1 oktoberMoving in open air
Klootschieten
In dit thema zijn we lekker buiten aan het sporten. Je kunt hier denken aan: sportief wandelen, discogolf, Jeu de Boules, klootschieten etc. Deze les gaan we aan de gang met klootschieten (denk hierbij aan schoenen waarmee je gemakkelijk een stuk kan lopen)

Na deze proeflessen beginnen we in week 41 met een serie van 10 weken. De kosten hiervoor zijn € 40.00 per persoon.
Wij bieden een programma dat iedere 10 tot 12 weken wisselt. Elke periode wordt gekoppeld aan een thema. Je kunt dus zelf kiezen; lijkt het thema je leuk dan doe je mee!
Heb je nog kennissen, vrienden of bekenden die het ook leuk vinden om mee te doen tijdens deze lessen neem ze dan gerust mee.

Heb je interesse stuur dan even een mailtje naar info@rapensnel.nl.


Gymkamp van Rap en Snel

Geplaatst op 26 augustus 2014

Beste deelnemers (en ouders/verzorgers) aan het gymkamp van Rap en Snel

Het is weer bijna zover. Het kamp voor Rap en Snel wordt van vrijdag 5 tot en met zondag 7 september 2014 gehouden.
We vertrekken vrijdagmiddag, rond 18:00, met de fiets vanaf de parkeerplaats van het Marianum en zullen dan in groepjes naar het nieuwe Scouting gebouw in Lichtenvoorde fietsen.
Het thema van het kamp is dit jaar: "Hawaii". Het belooft weer een mooi kamp te worden.

Zie ook de verschillende documenten die zijn uitgedeeld met het jaarboekje en op de site van Rap en Snel, die belangrijke informatie geeft.

Het bestuur van Rap en Snel wenst je alvast een bijzonder fijn kamp toe.

PDF Info bagage brengen/halen

OPROEP:
Voor de nachtelijke uren zoeken we nog enkele ouders die 's nachts mee de veiligheid willen borgen door als het ware een soort nachtwacht te willen lopen.
PDF Details en opgave voor het wachtlopen

Aloah


Start seizoen 2014/2015

Bijgewerkt op 2 september 2014
Geplaatst op 26 augustus 2014

De website is bijgewerkt voor de start van seizoen 2014/2015. Bekijk alvast de nieuwe lestijden. De lessen beginnen weer op maandag 1 september. Bekijk ook het vakantierooster en de jaaragenda. Bekijk de site de komende dagen regelmatig voor eventuele wijzigingen (deze zullen worden aangegeven).

Er worden door het seizoen heen bij verschillende activiteiten foto’s gemaakt. Deze worden op de website geplaatst. Heeft u er bezwaar tegen dat er een foto van uw zoon/dochter geplaatst wordt, laat dit dan weten aan Romano Kasteel of iemand anders van het bestuur of leiding.


Ouder nieuws
Bekijk nieuws van seizoen 2013/2014
Bekijk nieuws van seizoen 2012/2013
Bekijk nieuws van seizoen 2011/2012
Bekijk nieuws van seizoen 2010/2011
Bekijk nieuws van seizoen 2009/2010
Bekijk nieuws van seizoen 2008/2009

Rap en Snel >> Nieuws